tid til teambuilding københavn

Tid til teambuilding i København

Det er på tide, at der kom et godt firma, som laver teambuilding i København! Der er så mange muligheder i byen, og jeg synes, at det var super ærgerligt, at vi altid skulle ud af byen, når jeg tog mit firma på teambuildingskursus. Vi gør det nu hver sjette måned.

Tag dit firma på teambuilding i København

Jeg driver til dagligt et firma, som laver animationer til reklamer. Jeg har 18 personer ansat, så det er et lille firma, men der er stadig nok forskellige personligheder og job-roller til, at det nemt kan gå galt. Det er for mig vigtigt, at alle arbejder mest effektivt til hverdag og bedst med hinanden, så derfor tager jeg dem på teambuilding her i København hver sjette måned. Det er meget vigtigt for mig, at de lærer hinandens svagheder at kende og arbejder sammen på kryds og tværs. Vi er som en lille familie efter, at jeg har startet teambuilding med dem ofte. Jeg synes vi tackler store projekter meget bedre og står sammen, hvis vi oplever modstand. Jeg oplever også at mine medarbejdere har et bedre sammenhold og at der er mindre snak i krogene.

Hvad laver man så til teambuilding?

Det er meget forskelligt. Der er teambuilding, hvor man tager ud af København til skoven eller på et hotel, hvor der er sportsaktiviteter og oplæg fra kloge mennesker. Men der er også teambuilding i København, som jeg personligt er ret vild med. Vi har været til madlavning med super dygtige kokke, hvor maden med vurderet og der blev givet point efter forskellige forhold. Til sidst vandt et af holdene og vi spiste sammen. Det var en super god oplevelse. Derudover har vi været på Water GPS Challenge, hvor man skal finde rundt til forskellige poster i en båd. Det foregår i Københavns kanaler og man skal selv sejle båden. Man skal så besvare forskellige spørgsmål på de forskellige poster og disse får man point for. Det hold, som har flest point til sidst, vinder. Så har vi været i DR-byen, hvor vi fik lov at prøve helt nye jobroller og skulle arbejde sammen på en helt ny måde. Jeg var f.eks. ikke chef, og det var vildt sjovt at prøve. Vi lærte hinanden at kende på en helt ny måde.

Læs også om et arbejdsglædeforedrag her, hvis du vil træne din hverdag til at være mere positiv. Det kan hjælpe både dig, dine kollegaer og din chef.

Skriv et svar