Arbejdsglæde foredrag styrker sammenholdet

Arbejdsglæde foredrag fik mig til at elske mit arbejde

Læs med i indlægget, hvis du gerne vil høre om min erfaring med et arbejdsglæde foredrag. Det fik mig til at indse, hvor vigtigt arbejdsglæde er. Igennem kurset lærte jeg værktøjer til, hvordan jeg kunne opnå en positiv dagligdag på arbejdspladsen. Jeg kan klart anbefale alle virksomheder at bestille et arbejdsglæde foredrag med Lars Klingert.

Hvad er et arbejdsglæde foredrag?

Motiverede medarbejdere er nøglen til succes og derfor er arbejdsglæde utroligt vigtigt på en arbejdsplads. Det er helt normalt at have en dårlig dag og nogle gange kan den dårlige dag også tage over. Stress og irritation er bare nogle af de symptomer, der forekommer af at have en dårlig dag. Dette kan påvirke kollegerne på arbejdspladsen og selve miljøet omkring en. Alle har selvfølgelig ret til at have en dårlig dag. Det er dog vigtigt ikke at lade det gå ud over andre. Derfor kan dårlige dage ofte resultere i reduceret arbejdsglæde. Det er her foredraget kommer ind i billedet, for vil vi ikke gerne lære nogle metoder til at forhindre den dårlige dag i at overtage? Det havde vi brug for på min arbejdsplads. Jeg kan huske den dag, hvor vores øverste chef præsenterede foreslaget på månedsmødet.

Hvad fik jeg ud af det?

Jeg har siden Lars Klingerts arbejdsglæde foredrag ikke haft en enkelt dårlig arbejdsdag. Vi lærte metoder til at udvikle fleksibilitet, selvtillid og vigtigst af alt evnen til selv at bestemme, når den dårlige dag presser på. Jeg lærte mere om god kommunikation og hvordan man kan undgå unødvendige konflikter. Resultaterne var øget tolerancer og samarbejdsevner samt metoder til at styre den dårlige dag. Jeg blev motiveret til at yde mit bedste hver dag og yde mit til at øge virksomhedens effektivitet. Sammenholdet på arbejdspladsen er i den højeste grad blevet styrket og det er skønt at føle sig tilpas hver dag på arbejde.

Om Lars Klingert

Lars Klingert er en erfaren kursus- og foredragsholder og hans undervisning bygger på veldokumenterede teorier og metoder. Foredragene har en humoristisk tilgang og interaktion mellem deltagerne er omdrejningspunktet. Dette medfører en hurtigere indlæring af metoderne og teknikkerne for deltagerne. Foredragene og kurserne kan variere fra mindre grupper og helt op til 1000 deltagere. Lars Klingert har efter mange års erfaring opnået stor viden og ekspertise inden for arbejdsglæde. Listen på succesfuld feedback fra virksomheder er lang. Skal du også være med på listen ligesom vores virksomhed? Så står Lars Klingert parat til at hjælpe dig og dine kolleger med at genfinde arbejdsglæden.

Har du derimod rigeligt med arbejdsglæde, men har brug en kiropraktor i København? Tryk på linket og læs mere.

Skriv et svar