Så er det blevet mandag. I dag skal det handle om et webbureau, som kan hjælpe dig med at lave din hjemmeside. Skal du have lavet en ny hjemmeside?

Webbureua hjælper med det digitale

Hej alle sammen! Så er det blevet mandag. I dag skal det handle om et webbureau, som kan hjælpe dig med at lave din hjemmeside. Skal du have lavet en ny hjemmeside? I got you i dag her på bloggen. De udvikler professionelle hjemmesider i WordPress og webshops i Woocommerce.

Webbureau kan hjælpe dig

Jeg har lige fået lavet en hjemmeside hos dette webbureau, fordi jeg tænkte, at jeg igennem Corona måtte bruge tiden fornuftigt. De var også glade for at have noget arbejde, fordi mange kunder jo satte projekterne i bero. Men jeg skulle altså have den her nye hjemmeside til bloggen, og jeg er så glad for, hvor god den er blevet. Spørgsmålet er jo: hvordan får du bygget en helt ny, unik hjemmeside, som bare virker? Hvad koster det? Hvem går man til? Så jeg vil tale om det her webbureau, som bare er dygtige. De har mange års erfaring, og derfor også nogle større projekter i deres portfolio såsom et projekt, som de har lavet for RITZAU. Læs med nedenfor.

Min nye hjemmeside

Jeg er så glad for mine nye hjemmeside, so jeg har fået lavet af dette webbureau. De er dygtige, vi havde et dejligt samarbejde og jeg var så glad. Jeg følte mig lyttet til hele vejen igennem. Men ud over at de bare er mega dygtige til deres fag, så er de også blevet anderkendt for det med prisen ‘Top 20 Webbureauer’ i Danmark, som de blev kåret af Det Internationale Analysebureau. Det synes jeg fortæller noget om, hvor gode de er. Ikke alle får sådan et kvalitetsstempel. Noget andet, som de også er virkelig gode til er SEO. SEO er noget, som optimerer din rank på Google så flere ser din hjemmeside. SEO er vigtigt! Der er mange virksomheder derude, og hvis du ikke er den eneste, som sælger dit slags produkt, så kan folk måske have svært ved at finde netop dig. Jeg er jo heller ikke den eneste blog på www, så det er noget, som man virkelig skal tænke over. Hvordan kommer folk til dig? Hvordan finder de dig?Men det er altså noget af det, som de også er virkelig dygtige til. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som går rundt og kunne tænke sig en ny hjemmeside, men ikke har vidst hvordan du skulle gribe det an.

Læs mere her. Rigtig god mandag derude.