I dag er det blevet tid til, at jeg skal tale om byggepladshegn og renovering. I ved jo alle, at det er renovering, som jeg laver store dele af tiden

Byggepladshegn kan låse af for et område

Hej bloggen. I dag er det blevet tid til, at jeg skal tale om byggepladshegn og renovering. I ved jo alle, at det er renovering, som jeg laver store dele af tiden, så jeg har nogle tips og tricks, som jeg kan dele ud af. Læs med.

Mit erhverv: renovering hvor jeg tit bruger byggepladshegn

Jeg vil som sagt give jer trips og tricks i dag her på bloggen. Jeg har et firma til daglig, hvor jeg laver renovationer af lejligheder og huse, som jeg herefter sælger videre. Jeg tager ligesom et lig af et hus, stripper det for alting og bygger det op igen. Jeg elsker det. Så i dag skal vi tale om byggepladshegn og andre gode tips. Et byggepladshegn giver en byggeplads større beskyttelse og jeg bruger det fordi jeg gerne vil holde uvedkommende ude, når jeg og mine håndværkere forlader byggepladsen ved fyraften. Der er en stor lås på og det er højt nok til, at man ikke lige kan kravle over det. En anden grund til, at byggepladser skal være hegnet af er, at der jo bygges på området (duh!) og derfor kører store maskiner rundt og der ligger masser af materialer. Der kan ligge skarpe ting på gulvet, der kan være huller og ting man kan falde over osv. Derfor skal uvedkommende ikke komme ind.

Tips & tricks

Jeg har brugt byggeplads hegn fra denne virksomhed i mange år. Faktisk siden jeg startede min egen virksomhed, fordi de bare er så gode. De er servicemindede, har gode priser, og de kan altid levere til tiden. Der er intet værre end at skulle igang med et projekt og så ikke kunne få sit byggepladshegn leveret. Det har jeg nemlig hørt en del dårlige historier omkring. Så tag fat i denne virksomhed, som du skal have god service. De arbejder både for privatkunder, erhverv og institutioner, så er det bare at kontakte dem. Det er helt lige meget hvor stort eller lille dit projekt er, så kan de hjælpe dig med et byggepladshegn. Håber denne blogpost har været god til at hjælpe jer igang med jeres projekt. Der er altid så meget research, og det tager super lang tid at sætte sig ind i det hele. Jeg giver løbende tips og tricks til byggepladshegn og andre ting herinde på bloggen, så jeg håber, at I vil komme forbi igen.

Læs mere her. Ha’ en dejlig lørdag alle sammen!