Det skal handle om musikkens verden i dag her på bloggen. I dag her på bloggen skal vi tale om musikundervisning for voksne.

Musikundervisning på hold er min yndlingsform

Hej bloggen! Det skal handle om musikkens verden i dag her på bloggen. Vi skal nemlig tale om musikundervisning og om hvordan du kan lære at spille diverse instrumenter. Læs med og lær meget mere lige her på bloggen i dag.

Musikundervisning på hold for voksne, der vil spille igen.

Jeg vil komme lidt ind på musikkens verden i dag på bloggen. Det skal nemlig handle om musikundervisning for voksne. Jeg er for nyligt begyndt at spille klaver igen, da min kæreste og jeg købte et keyboard. Vi spiller sammen og hver for sig, men jeg har undersøgt, hvor vi kan få undervisning, så vi kan blive dygtige. Jeg fandt en musikskole som vi kender det, fra vi var børn. Ihvertfald gik jeg til klaver, da jeg var barn. Så har du lyst til at lære at spille klaver, synge, spille harpe, violin, trommer eller måske noget andet, så læs med herinde i dag, hvor jeg vil tale om den musikundervisning, som jeg fandt frem til. Det er nemlig virkelig god undervisning, som vi er glade for at være begyndt til sammen. Jeg er blevet 100 gange bedre, siden vi startede til undervisning, fordi jeg bliver presset til at spille bedre og øver en helt masse.

Vi får undervisning om aftenen på hold

Det handler som sagt om musikundervisning i dag her på bloggen. Vi har valgt en musikskole, som tilbyder musikundervisning, hvor man går på hold. Det er musikundervisning for voksne, som foregår på hold. Grunden til, at jeg rigtig godt kan lide præcis denne musikskole for voksne er, at musikundervisningen foregår på hold. Jeg synes, at det er vildt fedt at mødes med andre voksne med samme passion. Derudover, så bliver man hurtigt en del af et fællesskab. Min kæreste og jeg nyder at tale med alle de andre søde mennesker på vores hold. Det er meget forskelligt, om vi er gode eller ej på holdet. Men selvom man skulle tro, at det var et problem, så er det virkelig ikke et problem overhovedet. Vi har en dygtig musiklærer, og han forstår virkelig at få alle med på musikholdet. Vi spiller sammen hver gang. Imellem musikundervisning skal man øve sig hver eneste dag, men det skal du nok blive instrueret i, når du starter på din musikundervisning. Jeg håber, at du har fået lyst til at spille et instrument efter du har læst denne blogpost.

Du kan også læse meget mere lige her.