Flexleasing for os alle

Flexleasing er for os alle

Jeg troede faktisk kun at erhvervsfolk kunne flexlease, men det har jeg lige lært er forkert. Vi havde en diskussion om emnet på arbejdet, og jeg insisterede på, at jeg havde ret i, at flexleasing er ulovligt for privatkunder. Men nu skylder jeg kage, for det er forkert. 

Flexleasing er pludselig lovligt for privatpersoner

Jeg ved ikke, om I alle er klar over det, men flexleasing har altid kun været for erhvervsfolk. Og det var også derfor, at jeg turde vædde om, at jeg selvfølgelig havde ret i dette, da vi forleden diskuterede emnet på mit arbejde. Nu skylder jeg så kage til kontoret, fordi jeg tabte væddemålet. Det er lovligt at flexlease gennem firmaer som Special Cars. Så øv for mig, at jeg skylder kage, men det er nu i virkeligheden en god nyhed. Det betyder nemlig, at vi alle har meget nemmere for at få fingrene i vores drømmebil. Her i Danmark er vores registreringsafgift på luksusbiler helt op til 60% oveni købsprisen, så derfor er det rigtig svært at få råd til luksusbiler her i landet. Special Cars tilbyder flexleasing af selv samme grund.

Kage til alle

Så nu er der kage til alle på kontoret, og jeg er helt sikkert blevet klogere på Flexleasing. Eller det er vi alle. Der var nogle af mine kollegaer, som var på min side, men de var jo så også forkert på den. Reglerne er, at man som privatperson flexleaser gennem en tredjepart. Det kan være et firma som Special Cars. De tager ned igennem Europa og kigger på markedet efter din drømmebil. De får så bilen til Danmark, hvor du i samarbejde med dem fastsætter en restværdi (det kommer jeg til) og derefter hvor mange måneder du gerne vil flexlease for. Det kan typisk bedst betale sig med 12 måneder. Efter din flexleasing er udløbet kan du købe bilen fri for den restværdi, som du har aftalt med Special Cars eller hvem du lejer af. Restværdien er altså den værdi, som bilen er værd efter, at du har kørt den i 12 måneder. På den her måde spare du en enorm registreringsafgift, som, på luksusbiler, ofte kan komme op på 60% oveni købsprisen. Det er super smart. Ved flexleasing deler du altså registreringsafgiften op i bidder. Istedet for at betale det hele på en gang, betaler du for de 12 måneder (eller hvor lang tid du nu vælger en flexleasing periode på).

Læs mere om det hele her.